tiistai 8. tammikuuta 2019

Osinkotuottoa.fi

Olen tutkiskellut pitemmän aikaa, mihin sijoittaa, kartoittanut muitakin mahdollisuuksia, kuin pörssi osakkeiden osto. Googlen kautta kun hakusanoilla hakee useasti tuli vastaan tämä osinkotuottoa.fi. Tarpeeksi monta kertaa kun se vastaan tuli niin aloin tutkia asiaa tarkemmin. Selvisi että on kahdet sivut jotka haluan tutkia, toiset ovat tarkoitettu lainan hakijoille ja toinen sijoittajille.

Luin keskusteluja netistä, etsin facebook sivuilta tietoa. Keskusteluja oli monen suuntaisia, suurin osa kehotti olemaan sijoittamatta ja siitä kuinka ei kuulu talletussuojan piiriin. Ajattelin kuitenkin että kun konkreettisia tappioita kukaan ei missään keskustelussa kertonut saaneensa tai puhuttu huijauksesta tai siitä kuinka ovat rahansa hävinneet, että minäpä tätä kokeilen.

Pienin sijoitettava summa oli 100e, eli siis sekin sopiva minulle, ettei tarvitse yöunia menettää jos raha katoaakin taivaan tuuliin.

Sivuilla oli melko hyvää tuottoa luvattu rahoille vaivattomasti. Jota ei kovin helposti myöskään pörssiosakkeista saa, varsinkaan perehtymättä asiaan paremmin.

Tässä lainaus sivuilta:

C -OSAKE ON TUOTTAVA SIJOITUS

  • 7 % tuottoa, kun sijoitusaika on vähintään 6 kk (takautuvasti myös alle 6 kk sijoituksiin)
  • 6 % tuottoa, kun sijoitusaika on 3-6 kk
  • 3 % tuottoa, kun sijoitusaika on alle 3 kk
  • Osinkotuotot ovat 25 % veronalaista pääomatuloa ja 75 % verovapaata tuloa
 

JOUSTAVA & VELOITUKSETON

Sijoittajan halutessa lopettaa sijoituksensa Blue Finance Oy lunastaa osakkeen takaisin merkintähinnalla.
Sijoituksen tekemisestä sekä palvelun avaamisesta, ylläpidosta ja lopetuksesta ei koidu sijoittajalle mitään hallinnollisia kuluja tai palvelupalkkioita.

Tässä vielä linkki sivuille

Marraskuussa laitoin 100 euroa tuulemaan kokeilu mielessä. Ja hitto vie, ainakin toistaiseksi kaikki on mennyt juuri niin kuin on luvattu. Tilille tuli joulukuun alussa 0,17e ja nyt tammikuun alussa 0,23e. Mielenkiinnolla jään seuraamaan miten tilanne kehittyy ja tällä hetkellä en pidä mahdottomana vaikka sijoittaisin lisääkin mikäli hommat pelaa. Lisäksi myös sähköpostiin tulee tarkempia talous katsauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti