keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Yhdeksän vinkkiä lisätuloihin

Yhdeksän vinkkiä lisätuloihin

1. Hyödynnä omia vahvuuksiasi. Esimerkiksi jos osaat soittaa tai laulaa hyvin, voisit pitää pieniä esityksiä juhlissa, voit markkinoida itseäsi satunnaisesti juhliin trubaduurin ominaisuudessa tai lähi pubiin perus illan piristykseksi.

2.Mikäli olet sanavalmis, luonnostaan hyvä seremonia mestari ja puhut mielelläsi yleisölle. Voit tarjota itseäsi eri tapahtumiin, juhliin tai vaikka pikkujouluihin joulupukiksi.

3. Puhut hyvin vieraita kieliä, voisit tarjota itseäsi tulkiksi tai kääntäjäksi yrityksille ja myös yksityis henkilöille.

4. Oletko useita vuosia harrastanut lajia jota voisit alkaa opettamaan vasta aloittelevalle harrastajalle.

5. Metsänhoitoyhdistys järjestää ajoittain Käpyjen keräys kampanjoita joista on mahdollisuus ansaita enemmänkin rahaa, mutta se on aina luvanvaraista. Keruupaikka on oltava tarkasti tiedossa. Käpyjä otetaan vastaan vain hyväksytyistä keruukohteista. Ennen keruuta ota yhteys metsänhoitoyhdistykseen, josta saat keruuluvan ja neuvoja.
https://www.mhy.fi

6. Mikäli olet tunnollinen ja olet omia touhuamaan Lasten tai eläinten kanssa tai pidät siivoamisesta, voisi lasten, eläinten tai kodinhoito olla sinun juttusi. Jokainen meistä tarvitsee joskus apua yllättävien menojen, sairauden tai elämänmuutosten vuoksi. Voit ilmoittautua hoitajaksi esimerkiksi Facebookissa oman kaupungin/kunnan puskaradio ryhmässä tai muussa sopivassa kanavassa tai perinteisellä lehti ilmoituksella. Parhaassa tapauksessa hoidettava tuodaan kotiisi tai lähellä oleva naapurisi tarvitsee apua.

7. Vastaa kyselyihin tai mielipide tutkimuksiin esimerkiksi täällä
https://vaikuttajapaneeli.fi
Paneeli vaatii rekisteröitymisen sähköpostin kautta mutta se käy helposti ja nopeasti.
Näin voit saada hieman lisätuloja ja/tai muita hyötyjä vastaamalla kyselyihin omalla koti sohvalla.

8. Oma nettikauppa tai eri Internet kanavien kautta itse tehtyjen tavaroiden/asioiden myyminen,
Esimerkiksi kakkukoristeet, kakut, puutyöt, itse ommellut vaatteet, koriste esineet, korut, avaimenperät, heijastimet, villasukat/ käsityöt, piirustukset/maalaukset, vaihtoehtoja on lukuisia.
Facebook, tori.fi tai huuto.net ovat toimivia kanavia, jossa liikkuu paljon mahdollisia ostajia.
Mikäli tavaraa alkaa mennä kaupaksi enenevässä määrin on virallisen nettikaupan perustaminen aiheellista.

9. Mikäli kohdan 8. Netin kautta tapahtuva myynti ei tunnu omalta on myös mahdollista osallistua pientä pöytä vuokraa vastaan myyjäisiin, markkinoihin tai viikottainen kirpputori pöytä voi myös olla kannattava bisnes ja samalla pääset kodin muista ylimääräisistä tavaroista eroon.

Käytännön vinkki: Nykyään laskutus käy helposti esimerkiksi laskutuspalvelu ukko.fi kautta ilman omaa yritystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti